Το προηγούμενο Σάββατο οι κυβερνο-εγκληματίες κατάφεραν να μολύνουν με κακόβουλο λογισμικό επιχειρήσεις σε περισσότερες από 150 χώρες. Το κακόβουλο αυτό λογισμικό...

Περισσότερα...

Elastix 3CX
Την Παρασκευή 07/12/2016, το elastix.org μας έκανε μια ενδιαφέρουσα ανακοίνωση μας ενημέρωσε ότι σταματά την παραγωγή και υποστήριξη του Elastix βασισμένου σε Asterisk.

Μαζί με την ανακοίνωση, παρουσιάστηκε το Elastix 5.0, το οποίο δεν βασίζεται πλέον στο Asterisκ, αλλά στο 3CX.

Περισσότερα...

Dolibarr

Η ομάδα εργασίας για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα της ΕΕΛ/ΛΑΚ, σε συνεργασία με το δίκτυο Enterprise Europe Network-Hellas, και τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS σας καλούν την Τρίτη 05/07/2016 στις 18:00 σε workshop με θέμα “Dolibarr ERP/CRM : Οργανώστε την επιχείρησή σας με ανοικτό λογισμικό” στο INNOVATHENS (Πειραιώς 100, κτίριο: Αεριοφυλάκιο 2, χάρτης).

Περισσότερα...


Παρακάτω θα δούμε για το πώς μπορούμε να αλλάξουμε ή να προσθέσουμε ένα συντελεστή Φ.Π.Α..
Οι οδηγίες είναι για εκδοσή του Dolibarr ERP & CRM 3.4.2 ή νεότερη.

Περισσότερα...

Εάν φτάσατε στο σημείο που να θέλετε να δώσετε ένα τέλος στα post it, τα χειρόγραφα τιμολόγια κ.λ.π., αλλά δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ένα ακριβό εργαλείο ERP & CRM, τότε αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο dolibarr.org (Αγγλικό site) dolibarr.gr (Ελληνικό site).

Περισσότερα...